Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dodatki] Nowy interfejs do Gothic 3

Mizzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalny temat: http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/27999-plikgothic-3-zmieniony-interfejs-modplik/

Download:

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/files/download/126-gothic-3-zmieniony-interfejs-mod/

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0afa7ea1a2a728a224bb127d0fe25523ba89b2159b834fb843b9fa2c88fdd5c6-1312187601

0/43

Jest to nowy wygląd a w zasadzie porozmieszczane paski hp, pe i staminy.

Wypakowujemy folder "gui" do folderu /Gothic 3/Data. Wchodzimy do tego folderu a następnie do resources. Jak mamy ten .zip to otwieramy go, wypakowujemy screeny i oglądamy

Screeny nazwane są częściami interfejsu więc jeżeli podoba nam się menu typu I-B-5RT (nazwa screena!), wchodzimy do folderu resources i szukamy pliku g3.gui I-B-5RT.res i zmieniamy nazwę na g3.gui

Niestety autor nie podał oznaczeń więc nie mogę ich tu podać...

Screeny w środku.

Czytajcie plik tekstowy w środku!!

Mod nie jest mój ja go tylko rozpowszechniam.

@ja pierdole wy to macie problemy

ib5rt.jpg

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

E tam ja wole jakoś tak oryginalny interfejs z Gothica III a nie jakieś podróbki ;d. ale jak ktoś lubi,to niech pobiera ; ). i Sam z ciekawości pobiore ; )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiece z kąd można pobrać dodatek Zmierzch bogów do gothica 3? bo mam bez dodatku , i ile on zajmuje mb ? prosił bym o linka .

Opublikowano

aha a jest jakaś strona z tym dodatkiem?

// MPCFORUM nie popiera piractwa.Masz u góry tematu stronę z tym interfejsem.Nie spamuj.Następnym razem będzie warn. //

@Edit - Widzę że za wcześniejszy post otrzymałeś ostrzeżenie od użytkownika Night Hunter.Niestety tym razem warn 5%. //

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

nie wiece z kąd można pobrać dodatek Zmierzch bogów do gothica 3? bo mam bez dodatku , i ile on zajmuje mb ? prosił bym o linka .

Zmierzch bogów to samodzielny dodatek, który całkowicie zmienia Gothica3 więc wątpię żeby dało się pobrać (mogę się mylić). Według mnie zwykła poczciwa trójka jest lepsza w ZB idziemy drogą a nagle biją nas niewidzialne postacie.

Co do interfejsu używałem go kiedyś i zdecydowanie lepszy od oryginalnego.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Re-Upload pliku proszę~1h.

brak nowego linku
//zamykam

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...